RANGE® Naturanodiserad

RANGE® Naturanodiserad

Naturanodiserad aluminium är en högkvalitativ och miljövänlig ytskyddsbehandling som används för att förbättra hållbarheten och estetiken hos aluminiumprodukter. Processen innebär att en skyddande oxidfilm skapas på ytan av aluminiumet genom elektrolytisk behandling.

Naturanodiseringen ger aluminiumet en naturlig, metallisk look samtidigt som den bevarar dess naturliga egenskaper, såsom lätt vikt och korrosionsbeständighet. Den skyddande oxidfilmen bildad under anodiseringsprocessen gör aluminiumet mer motståndskraftigt mot repor, slitage, UV-strålning och väderförhållanden.

 

Fördelarna med naturanodiserad aluminium sträcker sig utöver dess hållbarhet och skyddsegenskaper. Ytan kan vara matt eller blank, vilket ger designern stor flexibilitet när det gäller att skapa olika estetiska effekter. Dessutom är naturanodiserad aluminium icke-magnetisk och ledande, vilket gör den lämplig för olika applikationer inom olika branscher.

 

Användningsområdena för naturanodiserad aluminium är mångsidiga och omfattar byggnads- och konstruktionsindustrin, fordonssektorn, elektronik och inredning. Den kan användas för fasader, fönsterramar, dörrar, möbler, belysningsarmaturer, skyltar och mycket mer.

 

Genom att välja naturanodiserad aluminium för era produkter får ni inte bara en förbättrad estetik och hållbarhet, utan också en miljövänlig lösning. Anodiseringsprocessen är icke-toxisk och ger inget farligt avfall. Aluminiumet i sig är också 100% återvinningsbart, vilket minskar dess miljöpåverkan och bidrar till en cirkulär ekonomi.

 

Välj naturanodiserad aluminium för att uppnå en kombination av funktion, hållbarhet och estetik som passar era behov. 

Vårt företag erbjuder skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet.

 

NATURANODISERAD

5005 / H24 / 10-15 µ

1,0 mm

Lagerhålls på Coil 1250-bredd

NATURANODISERAD

5005 / H24 / 10-15 µ

1,5 mm

Lagerhålls på format

NATURANODISERAD

5005 / H24 / 10-15 µ

2,0 mm

Lagerhålls på format.

NATURANODISERAD

5005 / H24 / 10-15 µ

3,0 mm

Lagerhålls på format.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen.